# 57 Pratonton Washington St. Cougars

washington

Amalan musim bunga ada di buku-buku dan kem musim luruh akan ada di sini sebelum anda mengetahuinya, ini bermaksud mendapatkan lompatan awal pada musim bola sepak NCAA 2006. Mengetahui pasukan sekarang akan menjimatkan masa anda pada bulan Ogos dan Matt Fargo ada di sini untuk membantu anda memahami apa yang diharapkan pada tahun ini. Kami pergi dari yang terburuk ke yang pertama dalam Pratonton Bola Sepak Kolej 2006 ini.

# 57 – Washington St. Cougars 4-7 SU; 5-5 ATS

Fargo’s Take  download mega888 for android Washington St. telah merosot dalam jumlah kemenangan dalam setiap empat musim terakhir tetapi trend itu akan berubah pada tahun 2006 jika Cougars menunjukkan apa-apa nadi di bahagian pertahanan bola. Mereka mengalami musim yang sangat ganjil tahun lalu ketika mereka melangkah 1-7 di Pac Ten dengan hanya satu dari tujuh kekalahan itu dengan kelebihan empat mata. Sekiranya beberapa permainan berjalan sebaliknya, Washington St. boleh bermain boling tetapi itu tidak berlaku dan menggerutu muncul yang menyatakan bahawa kerugian dekat adalah disebabkan oleh latihan. Ketua jurulatih Bill Duba memasuki musim ini di kerusi panas kerana musim kalah lain tidak akan ditoleransi di Pullman. Washington St. menamatkan musim terakhir di kedudukan ke-8 di negara ini tetapi melakukan pertahanan ke-106. Ini akan menjadi salah satu kesalahan terbaik dalam persidangan dan juga di negara ini tetapi jika mereka boleh ‘

Memulakan Kesalahan dengan Pemula – 7 Walaupun kehilangan salah satu prestasi terbaik di negara ini, Cougars tetap harus memiliki salah satu kesalahan terbaik di negara ini. Jerome Harrison bergegas sejauh 1.900 ela dan menjaringkan 16 gol pada musim lalu dan kehadirannya membawa musim yang menakjubkan bagi Alex Brink. Dia melempar sejauh 2,891 ela dan 24 gol ketika menyelesaikan 57.3 peratus lontarannya. Dia mempunyai salah satu penerima terbaik di negara ini yang kembali ke Jason Hill senior, yang bermain-main dengan berangkat ke NFL tetapi memutuskan untuk tetap dan berusaha untuk menjadi penerima terkemuka dalam sejarah Washington St. Cougars kemungkinan akan menggunakan jawatan yang dikendalikan oleh pengganti untuk menggantikan Harrison dan sementara serangan yang bergegas tidak akan seefektif, itu akan mencukupi.

Mengembalikan Permulaan Pertahanan – 7 Sebagaimana kesalahan musim lalu, pertahanan membenarkan terlalu banyak permainan besar. Pertahanan yang terburu-buru membolehkan jarak paling banyak setiap permainan sejak tahun 2000 tetapi pertahanan yang lewat tidak dapat menghentikan siapa pun. Cougars menduduki tempat ke-113 melawan hantaran dan membolehkan 27 gol di udara, yang keempat terbanyak di negara ini. Sudah tentu itu perlu ditingkatkan tetapi bakatnya tidak ada. Angka-angka harus menjadi lebih baik kerana yang menengah berpengalaman tetapi pengalaman hanya dapat mencapai sejauh ini. Garis pertahanan akan menjadi kekuatan dengan tiga pemula kembali bersama dengan kemungkinan kembalinya pertahanan Ropati Pitoitua, yang kehilangan sebahagian besar musim lalu dengan patah kaki. Setelah membenarkan 18 ppg dalam aksi bukan persidangan musim lalu, Washington St. menyerah 36.

Jadual Washington St. memulakan musim 3-0 tahun lalu berkat jadual bukan persidangan yang mudah tetapi musim ini akan menjadi lebih sukar. The Cougars memulakan musim dengan perjalanan ke Auburn dan setelah bermain di kandang sendiri melawan Idaho, mereka ‘menjadi tuan rumah’ pasukan Baylor yang jauh lebih baik di Seattle. Kerana pasukan Pac Ten akan memainkan semua orang dalam persidangan tahun ini, ini adalah satu-satunya permainan persidangan. The Pac Ten slate menampilkan lima permainan tuan rumah dengan tiga dari mereka menentang USC, California dan Oregon, tiga pasukan teratas dalam persidangan. Keempat permainan jalanan bertentangan di tengah-tengah pasukan dan jika ada harapan untuk meraih kemenangan, perpecahan dari pertandingan tersebut adalah suatu keperluan. Bahagian paling sukar dalam jadual ialah tidak ada seminggu lagi di mana sahaja.

Anda boleh bertaruh … Penurunan program ini sukar dilakukan di Pullman kerana pasukan ini berada di Rose Bowl lima tahun yang lalu. Duba ditandatangani hingga 2009 dan cukup jelas bahawa dia perlu melakukan sesuatu ke arah yang betul atau dia tidak akan bertahan lama. The Cougars mempunyai kemampuan untuk memenangi tembak-menembak tetapi jika ada kecederaan yang signifikan dalam kesalahan itu, Washington St. tidak berpeluang. Ia hanya 3-10 ATS dalam tiga musim terakhir sebagai kegemaran tuan rumah dan akan berada di kedudukan itu sebagai pembuka rumah menentang Idaho. The Vandal mempunyai bekas ketua jurulatih Cougars, Dennis Erickson, dan namanya terus-menerus dinaikkan untuk perjalanan kembali di sela-sela. Idaho akan bertambah baik dalam penyerangan dan setelah menjaringkan 26 mata dalam pertemuan tahun lalu, ia dapat menjadikan kerugian pasti normal ini sangat menarik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *